Opdrachten

Leerplicht Interim Services is gestart op 1 januari 2007. De opdrachten werden uitgevoerd door Marian Rietveld. Referenties kunnen na contact worden opgevraagd.

 

De opdrachten zijn uitgevoerd bij diverse gemeenten en Regionale Bureaus Leerplicht/RMC.

De werkzaamheden werken verricht ter vervanging van ziekte of zwangerschapsverlof, door uitbreiding van taken of vooruitlopend op definitieve invulling van een functie.

Tijdens de opdrachten zijn alle voorkomende leerplichttaken uitgevoerd (basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO), signaalverzuim, luxe verzuim, absoluut verzuimopmaken van processen-verbaal, het onderhouden van contacten met netwerkpartners en zorgdossiers. Andere werkzaamheden die zijn uitgevoerd zijn het inrichten van het registratiesysteem, het houden van preventieve spreekuren op scholen, het opzetten van een verzuimprocedure binnen het ROC, de invoering van de Last onder Dwangsom en een werkplan voor de leerplichtadministratie.

Alle voorkomende RMC taken zijn uitgevoerd.

Iedere opdracht werd afgesloten met een eindverslag waarin de opdracht werd geƫvalueerd.

Vanaf de start van in 2007 zijn opdrachten uitgevoerd bij de gemeente Ede, RMC Regio Vallei, gemeenten Maarssen, Alphen aan den Rijn, Lansingerland, Bureau Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten Dordrecht, locatie Gorinchem, gemeente Veenendaal, Regionaal Bureau Leerplicht Utrecht Noordwest in Woerden.

 

Copyright © Leerplicht Interim Services 2009 - 2011 | Realisatie en hosting: Quateria